']

Speurpaaltjes

Gepersonaliseerde speurpaaltjes


Deze maatwerk speurpaaltjes zijn te bestellen via Sport Dobermann Nederland. De stok is zwart kunststof, ± 75 cm hoog. De vaantjes zijn wit PVC (ca. 25x20 cm), aan twee kanten bedrukt met eigen foto of silhouette en desgewenst de naam van de hond erbij. Bovenop een knop, deze is in 8 kleuren te bestellen.

De prijs van deze unieke speurpaaltjes is € 19,50 exclusief verzendkosten.* Bestel je voor € 42,- of meer dan geldt gratis verzending. De paaltjes kunnen eventueel ook afgehaald worden in Veenendaal, op afspraak, zondags tussen 11.00 en 15.00 uur.

Omdat het maat- en handwerk is dien je wel rekening houden met enige levertijd (ca. 2 tot 4 weken). Als je een paaltje bij ons bestelt krijg je altijd van tevoren een drukproef te zien per e-mail. Bij de drukproef zit ook een faktuur. Pas na goedkeuring van de proef en ontvangst van het bedrag wordt de bestelling in productie genomen.

* Verzendkosten € 5,95 binnen Nederland, € 9,50 naar België en Duitsland.

 

Let op: deze speurpaaltjes worden met de hand gemaakt en dit kost tijd. Wij doen dit in onze vrije tijd, naast een fulltime baan. Hou alsjeblieft rekening met een wat langere levertijd. Het kan soms wat langer duren maar alle bestellingen worden verwerkt en verzonden. We vragen hiervoor begrip.


Image
Aanleveren foto

Via het bestelformulier kun je de gewenste foto aanleveren in jpg, gif of png. Maximale bestandgrootte 10 MB. Grotere bestanden kunnen via WeTransfer verzonden worden, neem hiervoor even contact op.

Zorg voor een duidelijke, scherpe foto voor het mooiste resultaat. De aangeleverde foto’s worden beoordeeld op resolutie, mocht dat niet voldoende zijn krijg je hiervan bericht.

 

Levertijd

We doen ons best om zo snel mogelijk te leveren. Indien het als kado bedoeld is bestel dan ruim op tijd. Wij zijn met name afhankelijk van de drukker, hou daarom rekening met een levertijd van enkele weken. Je krijgt van ons bericht als je bestelling in productie wordt genomen.

 

Retourneren

Omdat het speurpaaltje speciaal voor jou wordt gemaakt, is het niet mogelijk het te retourneren. Ben je toch niet tevreden? Neem dan even contact op met ons, dan kijken we samen hoe we dit op kunnen lossen.

 

wat gebeurt er met mijn foto(’s)?

Jouw foto(’s) beschouwen we als persoonlijke gegevens. Dit betekent dat we jouw foto(’s) alleen gebruiken voor het maken van het speurpaaltje. Foto’s zullen nooit gedeeld worden met andere partijen. Aangeleverde foto’s worden bewaard op een fysieke harde schijf en worden maximaal 12 maanden bewaard. Dit doen we voor eventuele herbestellingen. 

Het eindproduct kan mogelijk gebruikt worden voor promotionele doeleinden.

 

persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens zullen alleen gebruikt worden om je bestelling te verzenden en worden niet openbaar gemaakt of verstrekt aan derden. 


Image

Silhouettes beschikbaar in Dobermann (reu
of teef), Duitse Herder, Mechelse Herder, Rottweiler en Boxer. Andere rassen zijn ook mogelijk.


Image

Kleurkeuze knoppen


Image

Bestelformulier

(velden met een * zijn verplicht)

  Ik wil graag een speurpaaltje met:*

  Upload hier je foto (jpg, gif of png, max. 10 MB)

  Vul hier - indien gewenst - de tekst in die op het vaantje erbij komt (b.v. de naam van de hond).

  Kleur van de knop:*

  Voordat je bestelling verwerkt wordt krijg je per e-mail een proef. Vul daarom hier je e-mailadres in.*

  Hoe wil je je bestelling geleverd hebben?*

  Leveren aan: