Lidmaatschap

Persoonlijk lidmaatschap SDN


Formulier persoonlijk lidmaatschap

De contributie per kalenderjaar bedraagt €27,50 en loopt van januari t/m december. Je ontvangt ieder jaar een nieuwe lidmaatschapskaart om deel te nemen aan examens en wedstrijden. De pas is ook voor geregistreerde fokkers.
 Je kunt ook gezinslid/ondersteunend lid worden voor €12,50 per jaar.

Lid worden kan door het invullen van het onderstaande aanvraagformulier. Je wordt dan eerst aspirant lid.
 Na goedkeuring door de beoordelingscommissie ontvang je schriftelijk bevestiging van je aspirant lidmaatschap en de informatie over het betalen van de contributie. Nadat SDN je contributie heeft ontvangen ben je aspirant lid en ontvang je een lidmaatschapskaart.
Tegen het einde van de periode van het aspirant lidmaatschap zal de beoordelingscommissie je lidmaatschap goedkeuren of afwijzen. Van deze beoordeling ontvang je bericht. Bij afwijzing vervalt je lidmaatschap bij de SDN.
Pas na het aspirant lidmaatschap heb je - als volledig lid - stemrecht op vergaderingen.

SDN kent geen schriftelijk clubblad. Nieuws wordt verspreid via facebook en/of de website van SDN. In december ontvangen de leden een factuur voor de contributie ter continuering van het lidmaatschap. Indien de factuur niet wordt voldaan vervalt automatisch het lidmaatschap. Bij een eventueel nieuwe aanvraag tot lidmaatschap wordt de procedure als aspirant lid gehanteerd.
SDN maakt geen onderscheid in lidmaatschap voor nationale en internationale leden. Opzegging van het lidmaatschap SDN geschiedt schriftelijk of per e-mail aan het secretariaat voor 1 december.


  Verenigingslidmaatschap SDN


  Bij SDN kun je je als werkgroep/vereniging/club aansluiten. SDN kan dan, waar nodig, de belangen behartigen van desbetreffende vereniging/club. Ook kan SDN in onderling overleg faciliteren bij het organiseren van examens, wedstrijden en andere activiteiten.
  Het lidmaatschap betreft €100,00 per kalenderjaar, per vereniging/club.

  De aanvraag om lid te worden van SDN kan via onderstaand formulier. Na ontvangst wordt er contact met je opgenomen.

  Formulier verenigingslidmaatschap


   Image
   Image
   Image
   Image
   Image