inschrijven

Inschrijfformulier masterclass Mario Verslype


Fijn dat je deel wilt nemen aan onze masterclass IGP afd. C op 4 oktober 2020! Vul dit formulier in om een plek te reserveren voor deze bijzondere dag. Let op: de reservering is pas definitief na betaling van het toegangsgeld. Hiervan krijg je een bevestiging.

 

  Ja, ik doe graag mee aan de masterclass van Mario Verslype op 4 oktober 2020.

  Deelname zonder hond € 45,- per persoon
  Deelname met hond € 65,- per persoon (er kunnen maximaal 10 honden meedoen)

  Ik wil meedoen*    met hond   zonder hond

  Let op!
  Na ontvangst van dit inschrijfformulier ontvang je een factuur per mail. Deze factuur dient binnen 48 uur voldaan te zijn anders vervalt je inschrijving. Na ontvangst van het bedrag is je inschrijving definitief, daarvan ontvang je een bevestiging.
  Aangezien er slechts 10 honden kunnen deelnemen is de volgorde van betalingsontvangst leidend. Zodra het maximum aantal honden is bereikt word je automatisch geplaatst bij deelname ‘zonder hond’ (en kom je op de wachtlijst voor deelname ‘met hond’ in geval er een afmelding komt).

  Annuleringskosten
  10 werkdagen voor aanvang 100% van het toegangsgeld, 15 werkdagen voor aanvang 75% van het toegangsgeld, 20 werkdagen voor aanvang 50% van het toegangsgeld. Meer dan 20 werkdagen alleen administratiekosten à €10,-.


  Velden met een * zijn verplicht.

  Image