Image

Genetische diversiteit is uitermate belangrijk om een ras gezond te houden. Helaas is bij de meeste hondenrassen die diversiteit verloren gegaan en hebben ze te lijden onder diverse erfelijke gebreken. Dit moet en kan gestopt worden.

Deze lezing door Pieter Oliehoek is interessant voor fokkers, pupkopers en geïnteresseerden van alle rassen. Wat kunnen we doen om de populatie gezonder te maken en te houden? Hoe zit het met de genetica en genetische diversiteit?

Dr. ir. Pieter Oliehoek - www.dogsglobal.com - geeft lezingen en workshops in binnen- en buitenland die gericht zijn op het grote belang van genetische diversiteit. In zijn interactieve lezingen geeft hij het verband aan tussen wetenschap en de dagelijkse praktijk, waarbij hij voor de hondenfokkerij wetenschappelijk onderbouwde en toch direct toepasbare oplossingen aandraagt.

De lezing wordt georganiseerd door SDN, DVIN en NRC en vindt plaats in Veenendaal (trainingslocatie DWG Palmerswaard) op zondag 17 december. De aanvang is om 13.30 uur, je bent vanaf 13.00 uur welkom in de kantine van Sportpark De Groene Velden.

Leden van andere rasverenigingen € 10,- p.p. (op vertoon van een ledenpas), SDN, DVIN en NRC leden gratis.

Aanmelden vooraf is verplicht i.v.m het aantal zitplaatsen. Meld je tijdig aan want vol is vol. Vul hiervoor onderstaand formulier in. Na aanmelden ontvang je een e-mail met verdere informatie omtrent betaling etc. Na betaling is de inschrijving definitief.


Routebeschrijving

Vanaf de A12
Rijdend op de A12 neem je de afslag 23A, richting Rhenen. Je rijdt dan op de Rondweg Oost.
Ga op de 2e rotonde rechts (1e afslag). Je bent gearriveerd op de Wageningselaan en ziet het sportpark direct aan je rechterkant.

Vanuit Rhenen
Neem de N233 richting Veenendaal. Neem de Rondweg Oost. Op de 2e rotonde sla je links af (3e afslag). Je bent gearriveerd op de Wageningselaan en ziet het sportpark direct aan je rechterkant.

Sportpark De Groene Velden 
(trainingslocatie DWG Palmerswaard)
Wageningselaan 5*
3903 LA Veenendaal
Telefoon 06-53 45 46 25

* Gebruik voor de navigatie Wageningselaan 2.

Deze lezing bijwonen?

Vul dit aanmeldformulier volledig in, je ontvangt dan z.s.m. bericht. De aanmelding is pas definitief als het volledige entreegeld is betaald.

Velden met een * zijn verplicht.